reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Podzim České televize: tři velké seriály, sitcom Marta a Věra plus komediální cyklus Kosmo

aktualizováno
10:13, 2. 8. 2016

K podzimním programovým novinkám České televize, o kterých jsme informovali již dříve jako první (seriály Já, Mattoni, Rapl a Kosmo), přidává management ředitele Petra Dvořáka další taháky.

Jedná se o druhou řadu povedené série Doktor Martin s Miroslavem Donutilem (foto; produkce Bionaut), druhou řadu kancelářského sitcomu Petra Kolečka Marta a Věra (kreativní skupina Michala Reitlera) a skečový pořad Nádraží (Ondřej Sokol, Michal Suchánek, Richard Genzer nebo Igor Chmela). Ze zábavných show ČT sáhla k další řadě taneční show StarDance.

V programu se objeví i šest premiérových cestovatelských cyklů (Nahoru a dolů Hedvábnou stezkou, Farmářská jízda, Bedekr, Klenoty naší krajiny) a šest pořadů o české společnosti (Filantrop, Český zázrak, Habsburkové atd.).

Na poli dokumentární zábavy Kavčí hory v podzimních měsících nasadí na ČT2 od září osmnáct premiér v rámci Dokumentárního nebe. Kromě jiného diváci uvidí filmy Zkáza krásou (Helena Třeštíková), časosběrný dokument Mallory (rovněž Třeštíková), dokumentární detektivka Zákon Helena (Petra Nesvačilová) nebo Cesta vzhůru Davida Čálka.