reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Čuprova e-sámoška Rohlik.cz expanduje do krajů České republiky

13:22, 8. 2. 2017

Rozjetá e-sámoška Rohlik.cz, ve které největší podíl cca 42 procent vlastní internetový podnikatel a zakladatel služby Tomáš Čupr, rozšiřuje geografickou expanzi v České republice.

Po Praze a Brnu bude rozvážka Rohlik.cz dostupná i v Plzni, Liberci, Ústí nad Labem, Hradci Králové a v Pardubicích (viz mapa). Celkem tak služba "dosáhne" na 2,5 milionu obyvatel Česka. Nově přidaná města mohou počítat s doručením již od 4 hodin po objednání, zákazníky zde bude obsluhovat pražský sklad provozní společnosti Velká Pecka, a to výhradně prostřednictvím vlastních aut a kurýrů. "Letos jsme po Liberci, Ústí nad Labem, Plzni, Hradci Králové a Pardubicích připraveni postupně se rozšířit i do dalších měst," doplnil Čupr.

Velká Pecka doposud neuveřejnila v obchodním rejstříku/sbírce listin žádné hospodářské výsledky (funguje od roku 2014), čímž porušuje informační povinnost, danou zákonem. V roce 2015 měl obrat podle zástupců firmy přesáhnout 300 milionů korun, loni to měla být cca jedna miliarda korun.