reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Producent Vratislav Šlajer točí detektivní seriál pro TV Nova

14:17, 21. 3. 2017
Televize Aleš Borovan

Filmový a televizní producent Vratislav Šlajer, jehož firma Bionaut doposud vyráběla série pro HBO Europe (Mamon) nebo Českou televizi (Doktor Martin, Svět pod hlavou), získal zakázku i od největší komerční televize Nova.

Bionaut nyní pro Novu začíná točit nový detektivní seriál z právního prostředí a v hlavních rolích s Matějem Hádkem, Terezou Hofovou, Miroslavem Donutilem a Janem Cinou (poslední tři na fotce). Hlavním režisérem je Vladimír Michálek, dalšími režiséry jsou Petr Zahrádka a Slobodanka Radun. Hlavní scenáristou série je Štefan Titka. Producentem TV Nova je Kateřina Shaya.

Nový seriál natáčený v exteriérech po celé České republice vychází z tradice klasických detektivních románů, ale je vyprávěný pro diváky 21. století. Základní schema: advokátní kancelář přibere do týmu soukromého vyšetřovatele, který má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře. V každém dílu se uzavře jeden případ. Nova zatím neprozradila jméno série, počet dílů ani datum vysílání (dá se předpokládat podzim 2017).