reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

T-Mobile zkusí rozpoutat datovou „revoluci“, zákazníci si ji ale musí zaplatit

16:28, 28. 3. 2017

Mobilní operátor T-Mobile zkouší otupit výpady některých politiků z posledních měsíců a představuje nové tarify s navýšeným objemem dat. Zákazníci si ale mnohdy musí relativně dost připlatit.

Od neděle 2. dubna začne platit pět nových tarifů T-Mobile nazvaných prostě Mobil, označených jako u šatů písmeny konfekčních velikostí - od S přes M, L a XL po XXL. Portfolio začíná tarifem Mobil S za 499 korun, který obsahuje neomezené volání a 500 MB dat. Za SMS se ovšem platí 1,50 koruny. Nejoblíbenější neomezený tarif S námi síť nesíť je přetransformován do produktu Mobil M (neomezené volání, SMS, data 4GB), cena ovšem naroste o 50 korun na 799 korun. U Mobil XXL pak zákazník zaplatí za 60 GB dat solidní pálku 2,5 tisíce korun.

Firma současně nabízí k tarifům i slevy na nákup nového telefonu. Celkový přehled nové tarifní generace uvádí následující tabulka:

K tomu nenápadný tah T-Mobile: po dosažení datového limitu přiděleného k tarifu dojde k  automatickému ukončení datových přenosů a již nebude umožněno pokračovat sníženou rychlostí.