reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Potvrzeno: Česká televize na podzim nasadí seriály První republika II. a Trapný padesátky

12:20, 25. 7. 2017

Staré zprávy Borovan.cz z loňského roku oficiálně potvrzeny: hlavním pilířem programu České televize na podzim 2017 se stane druhá řada dobového seriálu První republika (foto).

Tu opět vyráběla produkce Dramedy Produtions, na režisérskou židli se posadil znovu Biser Arichtev. První republika II bude mít 13 dílů, kreativním producentem je Jan Maxa, výkonným producentem Jan Rolínek. Dalšími seriálovými novinkami v podzimním schematu se stanou Trapný padesátky (12 dílů, kreativní producentka Alena Müllerová) a Život a doba soudce AK 2 (13 dílů, výkonný producent Buc-film Jaroslava Boučka). Posledně jmenovaný titul režírovali hned čtyři režiséři: Robert Sedláček, Bohdan Sláma, Radim Špaček a Petr Marek. Na dětském kanálu ČT:D se objeví i nová řada seriálu Mazalové.

V programu ČT nebudou chybět ani původní edukativní show: televizní experiment Zdravotní test národa s Daliborem Gondíkem a zábavná show Tajemství těla s Petrem Vackem a Martinem Dejdarem. Dále doplňujeme informaci o nasazených akvizičních seriálech v podzimních měsících: Šťastné údolí, Viktorie, V pasti (Trapped), Boj o těžkou vodu, Hotel Sacher, Teroristé hákového kříže, Rozdělené nebe, Komplicové a SS - GB: Hitler v Británii.