reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Chrenkovo Barrandov Studio získalo další kontrakt na StarDance

12:17, 20. 5. 2013
Televize Aleš Borovan

Barrandovské ateliéry (skupina investorů v čele s podnikatelem Tomášem Chrenkem) mají v kapse významný televizní kontrakt, který jim zajistí tržby v řádu milionů korun.

V těchto dnech se s Českou televizí konečně dohodly na dalším pronájmu ateliéru na barrandovském kopci pro šestou řadu taneční soutěže StarDance...když hvězdy tančí. Ta se bude vysílat opět na podzim letošního roku, někdy okolo listopadu. Obě strany se podle informací Borovan.cz dlouho nemohly shodnout na ceně. Nakonec zvítězil kompromis. Text smlouva se momentálně ladí, k podpisu by mělo dojít v řádu dní.

V ateliéru číslo 8 společnosti Barrandov Studio se točily již tři řady StarDance - v letech 2010 až 2012. Pronájem trvá několik měsíců, zpravidla od září do ledna následujícího roku. Předtím se show točila kupříkladu na pražském Výstavišti. Loňská, pátá řada StarDance (na fotce vítězná dvojice Kateřina Baďurová/Jan Onder) se dostala do TOP 10 nejsledovanějších pořadů ČT v loňském roce. Jeden její díl sledovalo přes 1,6 milionu diváků.