reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Velké turné Lucie zorganizuje Live Nation

13:17, 20. 5. 2013
Koncerty Aleš Borovan

Koncertní událost příštího roku, obří turné skupiny Lucie v původním složení, dostává jasnější kontury. Zastřešujícím promotérem akce se stane česká pobočka největší koncertní agentury na světě, Live Nation.

Ta kromě koncertů světových hvězd jako Depeche Mode, Black Sabbath, Iron Maiden nebo Elton John v poslední době rozšiřuje i české aktivity. Kupříkladu před několika týdny ohlásila uspořádání velkého vystoupení Nightwork na podzim v libeňské Aréně.

Dalšími partnery turné legendární rockové čtveřice je agentura Glanc Music, která provozuje brněnské Semilasso, Bestsport Arena, Vítkovice Aréna a slovenská agentura XL Promotion. Je tedy pravděpodobné, že část turné Lucie proběhne i na Slovensku. Turné by se podle zatím nepotvrzených informací mělo uskutečnit na přelomu jara/léta 2014.

Lucie v původním složení David Koller, Michal Dvořák, P.B.CH. a Robert Kodym ohlásila comeback v prosinci 2012. Odehrála privátní koncert na večírku skupiny PPF, počítá se s ní i na Energyfestu ČEZu v Karlových Varech.