reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Pařízek startuje televizní skupinu Pohoda s třemi programy

aktualizováno
13:13, 4. 9. 2013
Televize Aleš Borovan

Mediální podnikatel Radim Pařízek za několik dni odstartuje vysílání rozsáhlé televizní skupiny Pohoda.

Ta bude zahrnovat plnoformátovou stanici Relax (dříve TV Pohoda), hudební kanál Retro (doposud v něm držel třetinový podíl) a rockovou televizi Rebel. Poslední dvě začnou vysílat v celoplošném pokrytí od 9. září. Relax a Rebel najdou diváci v multiplexu 4, kabelových sítích (UPC) a na satelitu (Skylink), Retro vysílá v regionální síti 7.

Většinovým vlastníkem skupiny je Pařízek, další podíl má Vladimír Železný a skupina kolem 11 TV Production (Pavel Attel, Jiří Němeček, Lenka Attelová, Vladimír Němeček). Reklamní zastoupení bude mít na starosti TP Pohoda (rovněž Radim Pařízek), která se chce zaměřit především na regionální reklamní zadavatele.

TV Relax bude stavě na známých jménech: Jiří Krampol bude vystupovat v pořadu Krampo voloviny, bavič Petr Novotný bude točit magazín Novotný za humny. Rebel nabídne nejen rockovou hudbu, ale i motorkářský magazín a dvakrát týdně koncert vybrané rockové skupiny. Součástí skupiny Pohoda bude také Pařízkovo rádio Čas (rovněž Regionální síť 7), rozšířené zejména na Moravě.