reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Obnovená Lucie bude spolupracovat s ČEZ

13:22, 14. 12. 2012
Hudba Koncerty Aleš Borovan

Legendární rocková kapela Lucie si pro návrat na hudební scénu vybrala těžké firemní váhy. Po prosincovém privátním koncertu pro skupinu PPF nyní navázala spolupráci s energetickým gigantem ČEZ. V jednání je vystoupení na jeho festivalu Energyfest v Karlových Varech. Podle informací Borovan.cz jsou ve hře milionové částky.

"Lucie bude v příštím roce patronem Oranžového kola Nadace ČEZ v rámci mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech a současně s nimi jednáme o jejich vystoupení na našem Energyfestu," uvedla tisková mluvčí ČEZ Barbora Půlpánová

Podle zdrojů Borovan.cz by patronství Oranžového kola mělo zahrnovat jak šlapání na rotopedu pro neziskové organizace, které se věnují lidem se sociálním a zdravotním handicapem, tak i umělecké vystoupení.

Lucie patří k nejúspěšnějším českým kapelám po roce 1989. Vydala sedm řadových desek, několik kompilací a best of. Jen alba Větší než malé množství lásky se prodalo přes 150 tisíc kusů, prodej debutu Lucie dokonce přesáhl 200 tisíc kusů. Celkem kapela prodala okolo 1,1 milionu nosičů.