reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Do čela televize Prima se dočasně vrací Marek Singer

aktualizováno
12:53, 14. 3. 2014
Televize Aleš Borovan

Vedení televize Prima prochází pořádným zemětřesením. V čele největší komerční stanice skončil generální ředitel Martin Konrád a výkonný ředitel Pavel Kejla

S účinností od pondělí 17. března přebírá funkci generálního ředitele FTV Prima dočasně Marek Singer (foto). Ten přitom vedení stanice opustil na konci roku 2012. Singer bude nadále pokračovat ve funkci výkonného viceprezidenta MTG pro střední a východní Evropu. FTV Prima rovněž mění organizační strukturu.

Ruší se pozice výkonného ředitele, jeho kompetence se rozdělí mezi generálního a nově zřízeného výrobního ředitele. Tím se stane Radko Janoušek (produkční firma Core Production). Janoušek se tak dostává do střetu zájmů, který však akcionáři akceptují: Core Production pro Primu vyrábí mimo jiné stěžejní seriál Cesty domů. Výhledově by se tak Janoušek měl z Core na nějaký čas stáhnout.

Akcionáři FTV Prima, švédský koncern MTG a miliardář Ivan Zach, v tuto chvíli nemají po ruce jméno, které by Konráda stabilně nahradilo. Jinými slovy, Singerovo řízení Primy se bude počítat na měsíce než na týdny. Do čela Prima Group určitě nezamíří František Borovský (někdejší ředitel slovenské TV Joj) a Vladimír Železný (TV Barrandov).