reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Veselovský a spol. těsně před podpisem, do dealu se snaží hodit vidle Babiš

12:14, 16. 4. 2014

Před týmem kolem moderátorů Martina Veselovského (na screenu vpravo) a Daniely Drtinové (vlevo), kteří vyvíjejí garážový projekt internetové videopublicistiky, stojí nelehké dilema.

Sehraná parta (ještě editoři Jan Ouředník, Jan Rozkošný a Lenka Vinšová), která se na počátku letošního roku trhla z Dvořákovy České televize, již několik týdnů jedná o kontraktu s Economií Zdeňka Bakaly. Finální podpis již má být blízko. Podle zdrojů z Agrofertu však před pár dny padla nabídka i ze strany ministra financí Andreje Babiše. Ten je přitom připraven přebít Bakalovy podmínky - sleduje tak dlouhodobě logickou strategii okopávat kotníky konkurenci (viz lednový personální výcuc Bakalova Aktualne.cz).

V Economii je přitom pro příchod Veselovského a spol. již skoro vše nachystané. V rámci obřího open space Economie v Bakalově karlínském klastru vznikl i prostor pro natáčení videoobsahu. Je koncipován tak, že za mluvícími hosty budou pozadí vytvářet pilné novinářské včeličky z týmu uhlobarona Bakaly při svém standardním provozu. Pro vedení Economie je Veselovského a Drtinové garážový projekt vhodným začátkem pro rozjezd produkce videoobsahu obecně.