reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Barrandov chce do podzimního programu nalít stovky milionů

10:43, 15. 8. 2014
Televize Aleš Borovan

Jednání s potenciálním investorem do impéria Jaromíra Soukupa má podle všeho pozitivní průběh. Dosavadní outsider na trhu plnoformátových stanic, televize Barrandov, plánuje se pořádně plácnout přes kapsu. Podle ředitelky TV Barrandov Marcely Hrdé (foto) se investice do podzimního schématu počítají na stovky milionů korun.

Součástí expanze je i projekt dvou nových televizních kanálů zaměřených na film a dokumenty. Ty by měly odstartovat v průběhu podzimu. "Diváci tak u nás do konce roku najdou další legendární filmové snímky, zajímavé dokumenty či zábavu ve formě toho nejlepšího, co české hudební legendy nabízejí," uvedl Jaromír Soukup. 

Vedle investice do původních seriálů Ona a On, Bastardi a Stopy života, zábavných pořadů Nikdo není perfektní, Vše nejlepší a dokumentů Tajemství jde část peněz i do akvizic. TV Barrandov nakoupila například film Dobrý Will Hunting  s Robinem Williamsem, dobrodružný snímek Poslední legie, Křižovatku smrti s Jackem NicholsonemPokušení s Julianne Moore a romantickou sérii Láska z Fjordu.