reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Tesco má exkluzivitu na prodej chystané DVD bomby Tři bratři

14:31, 11. 12. 2014
Film Aleš Borovan

Maloobchodní síť Tesco udělala na ostatní prodejce sortimentu domácí zábavy dlouhý nos. Od filmového distributora Magic Box získala exkluzivní prodej očekávané DVD pecky Tři bratři režiséra Jana Svěráka.

Nosič se v síti Tesca objeví od 15. prosince, exkluzivní prodej bude trvat buď do 14. února 2015 nebo do vyprodání zásob (náklad by měl čítat desetitisíce kusů). Teprve pak se k produktu dostanou i ostatní prodejci jako Electroworld, Datart, Makro nebo Bontonland. Vedle DVD Tří bratrů vyjde rovněž Blu-ray v limitované edici (viz obrázek). Ta bude ve volném prodeji od 17. prosince, cena by se měla pohybovat okolo 500 korun.

tři bratři 222

Film Tři bratři, který měl premiéru v kinech 14. srpna, zaznamenal výjimečný úspěch. Dosud jej vidělo přes 600 tisíc diváků, kteří za lístky zaplatili skoro 74 milionů korun. Produkční rozpočet snímku byl přitom 42 milionů. Magic Box logicky tlačil na co nejrychlejší uvedení snímku na nosičích vzhledem k lukrativnímu předvánočnímu trhu. Velké multiplexové řetězce však trvaly na striktním dodržení čtyřměsíčního "okna" po kinopremiéře.