reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Letošní program TV Nova: Policie Modrava, SuperStar a nové vařící show

aktualizováno
13:07, 26. 2. 2015
Televize Aleš Borovan

Největší komerční televize Nova v letošním roce vsadí na osvědčený mix seriálů, castingových a reality show a novinkově i cooking pořadů. Hlavními taháky jarního programu se stane kriminální seriál Policie Modrava plus stálice Ulice, Ordinace v růžové zahradě a Doktoři z počátků (frekvence se u tohoto titulu sníží na jednou týdně). Vrátí se i reality show Výměna manželek.

Podzim pak bude stát na další řadě castingové show SuperStar (neděle 20.20) a dvou premiérových vařících formátech - zábavní reality show Nejlíp vaří moje máma! (licenční pořad ze Španělska, sobota, neděle) a původní Češi vaří česká jídla (prozatímní název, středa 20.20).

V pátek a sobotu večer v roce 2015 CET 21 nabídne české a zahraniční filmy. Z tuzemské produkce se na obrazovkách TV Nova objeví například hudební pohádka Tři bratři, Čtyřlístek ve službách krále, komedie Zakázané uvolnění nebo pokračování Dědictví aneb Kurva se neříká. Akviziční snímky: 300: Bitva u Thermopyl,  Avengers, Hněv Titánů, Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna.