reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Kabelový operátor UPC spustil pro Čechy interaktivní službu Horizon

aktualizováno
19:58, 28. 4. 2015

Kabelový operátor UPC spouští pro český trh interaktivní službu Horizon, která obsahuje desítky aplikací, internet, televizní kanály a videotéku MyPrime.

Videotéka bude stát 99 korun měsíčně, objednat ji bude možné od 1. května. MyPrime například nabídne seriál Netflixu House of Cards nebo Breaking Bad. Ty je možné shlédnout najednou, v případě Perníkového táty hned pět řad najednou.

Mezi filmy jsou nyní v nabídce Vlk z Wall Street (foto), 2Bobule, Příběh kmotra nebo Pelíšky. Během května zde bude k dispozici 700 titulů a brzy budou přibývat další. MyPrime bude možné sledovat i prostřednictvím aplikace Horizon Go na chytrých telefonech, laptopech nebo tabletech.

K přístupu do Horizonu je třeba koupit speciální set top box, jeden přístroj pro internet, TV a telefonii. Umí rovněž nahrávat až tři pořady najednou a má v sobě archiv pořadů. Nutnost zakoupit nové zařízení se netýká zákazníků UPC s HD boxem Kaon 700. UPC má s novou službou vysoké ambice - podle firmy do tří měsíců získá 150 tisíc zákazníků.