reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Mňam TV navyšuje investice do programu, najala Leoše Mareše

aktualizováno
09:54, 26. 6. 2015

Po čtyřech měsících zahajovacího provozu navyšuje kulinářská Mňam TV (25 procentní spolumajitel Pál Milkovics) investice do programového schematu a přechází do nové fáze vysílání. Jednou z personálních akvizic, posilujících program, se stal populární moderátor Leoš Mareš (na fotce vlevo).

Ten bude od září vystupovat ve své Late Night Show, která se bude vysílat každý všední večer od 22:00. Marešova show bude pojata ve velkém stylu - zázemí mu má dělat cca 10 najatých scenáristů/gagmanů, kterým bude šéfovat vedoucí "vydání". Late Night Show Leoše Mareše, kterou doplní i Patrik Hezucký, počítá s živým publikem a prostorem pro nerozhovorový obsah. Natáčet se bude v klubu Royal v Praze na Vinohradech.

Druhou výraznou novinkou bude autorská show Ivy Pazderkové Týden s Ivou (každý týden ve středu od 17:00). Pazderková bude hodnotit dění doma i ve světě plus si zvát hosty. Pořad startuje 15. července. Management Mňam TV rovněž počítá se startem ranní show a filmovými akvizicemi na poli komedií, romantických filmů nebo dokumentů.

Podle Milkovicse na Mňam TV zůstanou cooking show a prostor věnovaný vaření, stanice se však od kulinářských témat odkloní směrem k lifestyle a zábavě. Výše investic do "nové" Mňam TV se pohybuje v desítkách milionů korun. Televize chystá i změny v oblasti vysílacích platforem - v současné době je v nabídce regionální sítě 8 (České Radiokomunikace), UPC, O2 TV nebo Skylinku.