reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Landův tým finišuje s přípravou Velekoncertu, Landa chystá hraný film

16:29, 31. 8. 2015
Film Koncerty Aleš Borovan

Do jedné z největších koncertních show letošního roku, Velekoncertu Daniela Landy (na fotce uprostřed se členy své doprovodné kapely), zbývá jen pár dní. Akce se uskuteční 12. září na letňanském letišti, očekává se návštěva desítek tisíc lidí.

Na základě dosavadního vývoje předprodejů by mohlo dorazit nejméně 30 tisíc lidí. Pořadatelé z Ticket Art Production (přímá majitelka Renata Štupáková) však očekávají, že po skončení prázdnin se prodeje ještě zvednou. Cenové rozpětí vstupenek se pohybuje mezi 490 a 1990 korunami, podle stránek Ticket Art Praha jsou lístky pro stání u pódia již vyprodány. Podle jednoho z dřívějších Landových prohlášení bude Velekoncertu hrozit prodělek, pokud bude návštěvnost nižší než 40 tisíc lidí.

Dalším zdrojem tržeb z akce budou čtyři stánky s prodejem reklamních předmětů a merchandisingu Daniela Landy v areálu koncertu. Na Velekoncertu bude rovněž premiérově k dostání nové Landovo album Žito, které vydává v licenci label Warner Music.

Letňanský koncert, který sponzoruje jihlavská stavební firma PSJ, je jednou ze sedmi "kejklí", které si Landa před několika lety stanovil jako cíle (kromě jiného plavání se žraloky, vyhrát zápas v thaiboxu s profesionálem, v mistrovství světa v rallye se umístit do 4. místa atd.). Podle Landy jsou tyto "kejkle" a jejich uskutečňování reálným příběhem, na jehož základě vzniká scénář k hranému filmu. Ten by se měl začít točit do dvou let, producentem bude Nogup agency.