reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Internetoví investoři Miton Boys rozjíždějí byznys s krásou Lavito.cz

aktualizováno
09:43, 12. 11. 2015

Agilní internetoví investoři Miton Boys (foto) vstoupili do dalšího segmentu internetového byznysu. Ve společnosti Lavito.cz, zaměřující se na wellness, masáže a beauty, mají podíl 95 procent. Ty drží dceřinka LB Ventures. Služba funguje i v Polsku cca rok (původně pod jiným brandem, nyní Lavito.pl).

Lavito.cz podobně jako DameJidlo.cz ve stravovacím odvětví propojuje lokální poskytovatele celého wellness trhu. Primárně je tvořeno pro využití v chytrých telefonech a díky znalosti polohy umožní vyhledání nejvhodnější služby v daném místě a čase. Nabídne také přímou rezervaci a platbu.

Tým Lavita tvoří v současné době 15 lidí. Do konce března 2016 chce Lavito.cz získat tisíc smluvních partnerů a 30 tisíc stálých zákazníků. Obrat v příštím roce by se měl pohybovat v řádu desítek milionů korun - pro srovnání, další projekt Mitonu Bonami (český, polský a slovenský e-shop s  bytovými doplňky) letos dosáhne 200 milionů korun.

Aktuálně největšími projekty Mitonu jsou Slevomat.cz, Rohlik.cz, Skrz.cz a Bonami.cz. Společnosti, v nichž má Miton nyní podíl a které působí na českém trhu, dohromady zaměstnávají přes 600 lidí a v roce 2014 si zákazníci jejich prostřednictvím koupili zboží za více než 3,5 miliardy korun.