reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Produkce Negativ dodá internetové televizi Stream.cz další seriál Casting

aktualizováno
09:59, 15. 3. 2016

Produkční společnost Negativ (Pavel Strnad, Petr Oukropec atd.) potvrzuje pozici dvorního dodavatele obsahu pro internetovou televizi miliardáře Iva Lukačoviče Stream.cz. K známým sériím Kancelář Blaník a Autobazar Monte Karlo přibude novinka.

Pro sezónu 2017 Negativ vyrobil nový osmidílný seriál Casting (foto) z prostředí hereckých castingů. V hlavních rolích se představí Jana Plodková, Marek Daniel, Jakub Žáček, Vojtěch Dyk nebo Tydýt Pavlásek. Stopáž jednoho dílu se poprvé v historii Stream.cz bude pohybovat okolo 15 minut. Produkční tým podobný jako v případě Kanceláře Blaník: režie Marek Najbrt, scénář Robert Geisler, produkce Milan Kuchynka. V tuto chvíli již existuje pilotní díl, který byl vyroben v roce 2015.

Pro jarní sezónu 2016 si Stream.cz připravil nové díly pořadu A dost! Jana Tuny, třetí sérii architektonického pořadu Gebrian Vs. (premiéra květen), One Man Show baviče Kazmy (1. duben), labužnickou show Luxus na talíři (4. duben) nebo desetidílné animované Pohádky z lednice (červen) scenáristy Geislera. Podle ředitele Seznam.cz Pavla Zimy investice do letošního programu Stream.cz narostly meziročně o 50 procent.