reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Prima bude lákat podzimní reklamní útraty na Bartošku a otce Fura

aktualizováno
15:10, 21. 7. 2016

Kriminální série Mordparta s Jiřím Bartoškou (foto) a s Vojtou Kotkem v hlavní roli nebo letitá soutěžní show Klíče od pevnosti Boyard - to jsou jedny z hlavních pecek, které by měly na podzim přilákat útraty mediálek a inzerentů na televizi Prima

Celkem druhá komerční televize odvysílá v podzimních měsících dva krimiseriály (ještě Polda s Davidem Matáskem) a tři komediální série (Jetelín, Ohnivý kuře a Přístav). O všech sériích Borovan.cz informoval již dříve. Jako bonus management Primy navrch přihodil normalizační seriálovou zběsilost Chalupáři s Jiřím Sovákem a Josefem Kemrem v hlavních rolích.

Osmidílnou Morpartu (každý díl tvoří jedna uzavřený příběh) Prima umístila do nedělního prime time. Ke klíčům od pevnosti Boyard by zase měly přilákat celebrity - moderuje Libor Bouček, v roli otce Fura se představí Jan Rosák. V roli soutěžících nastoupí Jakub Prachař, Leona Machálková, Kateřina Neumannová, Vanda Hybnerová nebo Jakub Kohák.

Novinkové pořady v podzimním schematu podpoří pokračování oblíbených show: kromě pořadu Teď vaří šéf!, Prostřeno! a Prostřeno! Poslední večeře se vrací Karolína – domácí kuchařka. Premiéry v oblasti cooking show nabídnou Pečeme podle hvězd a Ohnivý kuře - Pod pokličkou.

Reality show na Primě doplní nový pořad Táta na plný úvazek. Vrací se také pořady pro kutily Vychytávky Ládi Hrušky a Váš Prima receptářVáclavem Postráneckým. Své místo v programu Primy uhájily pořady Show Jana Krause, Očima Josefa Klímy a TOP Star magazín.