reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Nova na jaře nasadí třetí řadu Tvojí tváře, seriálové stálice a nové večerní zprávy

aktualizováno
16:20, 31. 1. 2017
Televize Aleš Borovan

Spíše bez větších překvapení - tak bude vypadat jarní programové schema největší komerční televize Nova. Hlavními taháky se stane třetí řada úspěšné pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas (foto z první řady na jaře 2016) a seriálové stálice Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2.

Skutečné novinky - krimi seriál Specialisté, dobrodružnou reality show Robinsonův ostrov a další zábavní pořad s písničkami Chart Show - CET 21 odstartovala již v lednu nebo naplánovala start na únor (Chart Show - sobota 18. února). Pokračovat bude i reality show Výměna manželek (středa od 20:20). Další nový pořad: od pondělí do pátku televize nasadí zpravodajství TN2, které poběží od 22:00 na stanici Nova 2 (současný kanál Smíchov). Poprvé se na obrazovce objeví od 6. února, ústřední tváří relace se stane moderátorka Michaela Šmídová.

Třetí Tvoje tvář se vrátí na obrazovky Novy v neděli 26. února, CET 21 tak opět vystartuje proti krimi okénku TV Prima ve stejný čas. V "trojce" budou imitovat slavné osobnosti Tatiana Vilhelmová, Martha Issová, Adéla Gondíková, Martin Dejdar, Aleš Háma nebo Ondřej Ruml.

Zábavní pořady doplní i akviziční filmy na "hlavní" Nově: Interstellar, Na hraně zítřka, Jupiter vychází, Dovolená za trest, Zloba - Královna černé magie, Godzilla nebo Captain America: Návrat prvního Avengera.

V průběhu letošního roku pak Nova začne vysílat druhou řadu vysoce úspěšného seriálu Policie Modrava.

Zde přinášíme programové schéma Nova a Nova 2: