reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Miliardář Babiš investuje do koncertů Kabátu

07:55, 5. 3. 2013

Silná skupina Agrofert miliardáře Andreje Babiše pokračuje v rozsáhlých investicích do velkých showbyznysových akcí. Nejnověji jako hlavní partner podpoří jarní turné komerčně úspěšné kapely Kabát. Ten na konci dubna vyjede na šňůru deseti obřích koncertů v Česku a na Slovensku, včetně Prahy, Brna a Bratislavy.

Očekává se, že kabátí turné, produkované agenturou Pink Panther, bude jednou z největších koncertních akcí v Česku v letošním roce. Vystoupení se budou odehrávat v halách s kapacitou mezi 10 až 15 tisíc diváky. 

Pro Kabáty to budou speciální akce - pro turné se totiž spojili s big bandem, se kterým dobře známé hity zaranžovali do nové podoby. Kromě jarního turné Kabát vystoupí i na dvou festivalech ve Slušovicích (květen) a na slovenském Holíči (červenec). Kabát za celou svou kariéru vydal deset studiových alb, celkem prodal přes milion nosičů.

Babiš nyní vydává na showbyznysový sponzoring milionové částky. Loni investoval do podzimního turné Karla Gotta. V letošním roce podpořil vyprodané turné skupiny Kryštof a premiérově i hudební festival Colours of Ostrava. Podle informací Borovan.cz má být v jednání i podpora turné Anny K.