reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

První investice Mafry do dramatického online seriálu: miliony korun plus partnerství Komerční banky

aktualizováno
11:48, 5. 4. 2017

Mediální dům Mafra (oficiální majitel svěřenecký fond Andreje Babiše) navyšuje investice do dramatické tvorby, která má našlehat čísla online projektu Playtvak.cz. Mafra tak kromě jiného útočí na pozici konkurenčního projektu Stream.cz, za kterým stojí miliardář Ivo Lukačovič.

V tuto chvíli je dotočený první seriál Single Lady: Jízda v Óčku, v plánu jsou investice do dalších titulů. Podrobnosti k Single Lady: doposud vzniklo 10 dílů, každý z nich má mezi 10 až 12 minutami. V případě dobré sledovanosti je ve hře pokračování série. Objem dosavadní investice se pohybuje v jednotkách milionů korun. Partnerem seriálu je Komerční banka, v ději se objeví product placement, sponzorské vzkazy a injektáž banky

Single Lady vznikla v produkci Lucky Man Films Davida Ondříčka. V titulních rolích se objeví Jana Plodková, Václav Kopta, Tomáš Měcháček, Vladimír Polívka nebo Petr Stach. První díl série se na Playtvak.cz objeví 24. dubna, reprízy bude vysílat hudební televize Óčko v nočním programu.

Mafra nechce zůstat jen u jedné dramatické série. Tuzemské produkce mají šanci uplatnit zde své nápady. Současně se však hraje o pozici jakéhosi výsadního dodavatele dramatiky pro Mafru (podobně jako Negativ dodává pro Seznam.cz). Tady má dobře našlápnuto právě Ondříčkova firma. Podle informací Borovan.cz proběhne mezi zástupci Mafra a Lucky Man Films na konci dubna jednání, kde se budou diskutovat další náměty.