reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Lukačovičova televize Stream.cz navyšuje investice do online seriálů

09:36, 7. 7. 2017

Internetová televize Stream.cz (majitel miliardář Ivo Lukačovič) v nejbližších měsících rozšíří počet svých sérií (úspěšné řady Kancelář Blaník, Autobazar Monte Carlo, Semestr, Pěstírna atd.), které mají pomoci navýšit příjmy mateřské firmy Seznam.cz z videoreklamy.

Tým pod vedením šéfproducenta Stream.cz Lukáše Záhoře připravil několik novinek, z nichž některé se podle všeho objeví online ještě letos:

  • Kafe a cigárko (foto) - seriál natočený podle scénáře Petry Soukupové a vycházející z eponymního blogu Marie Doležalové. Titul zasvětí diváky do nepsaných pravidel hereckého podsvětí a umožní jim nahlédnout do soukromí herců, jejichž každodenním chlebem jsou role v nekonečných seriálech, přebíhání mezi papundeklovými ateliéry a špatně placenými kšefty.
  • Štafl - komediální seriál z taxikářského prostředí, vycházející ze zážitků reportéra a autora reportáží Praha vs. prachy Janka Rubeše.
  • vlogument inspirovaný osobitým vynálezcem Mírou Čechem, který se zabývá nesmyslným projektem. Pro svoji ženu staví tunel skrz planetu, aby do České republiky přivedl teplou mořskou vodu.