reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Novou výkonnou ředitelkou Lagardére Active se stala Martina Říhová

15:06, 7. 11. 2017

Uf, konečně je dlouhý proces hledání nového výkonného ředitele/ředitelky mediální skupiny Lagardére Active u konce. Na pozici nastoupila od 6. listopadu Martina Říhová (foto).

Do její kompetence bude spadat řízení aktiv napříč úseky firmy, která provozuje rádia Evropa 2, Frekvence 1, Bonton, internetové služby jako Koule.cz, YouRadio nebo mediální zastupitelství Regie Radio Music plus polovinu v obchodní síti Radiohouse (spolu s Media Bohemia). Roční obrat skupiny se pohybuje něco nad miliardu korun. Říhová se bude podílet na klíčových rozhodnutích týkajících se obchodních, marketingových a výrobních aktivit Lagardére. Zároveň bude úzce spolupracovat s presidentem společnosti Michalem Fleischmannem.

Martina Říhová se pohybuje v mediální oblasti více než dvacet let. Zkušenosti získala jako mediální ředitelka v agentuře Leo Burnett Advertising, ve vedení mediálky MediaVest, později Starcom MediaVest Group. Do Lagardére Active přichází Říhová ze skupiny Publicis One, kde pracovala od srpna 2016 jako chief integration officer.