reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Streamovací server Playtvak.cz (Mafra) na jaře nasadí Vesničana a Single Lady 2

16:41, 22. 2. 2018

Hlavními taháky streamovací služby Playtvak.cz (mediální dům Mafra) se dle očekávání stanou dva online seriály Single Lady 2 a Vesničan (foto).

Vesničan odstartuje 18. března, série bude mít deset epizod. Výkonnou produkci měla na starosti společnost Film Kolektiv. Režie Tomáš Svoboda. V hlavních rolích se představí Josef Polášek, Arnošt Goldflam, Martin Myšička, Alois Švehlík a Jitka Čvančarová. Desetidílná Sigle Lady 2 naváže na jedničku, v hlavní roli zůstává Jana Plodková. Výkonnou produkce zajistil Lucky Man Films. Start je naplánován 22. dubna.

Na podzim 2018 pak Playtvak plánuje další webovou série Hipster. Produkce Film Kolektiv. Scénář napsali, stejně jako u Vesničana, společně Jan Biggles Hanzlík a Zdeněk Jecelín.

Kromě seriálů připravuje streamovací portál na letošní jaro také další nové pořady různých žánrů. Od reality show Batůžkáři na svatební cestě přes dokument o pornoprůmyslu až po zábavné formáty, jako je Den s hvězdou, Můj Mazlíček, Chovatelé, pořad Tady straší a další.