reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Milk and Honey Pictures roztočí nový film s Josefem Abrhámem

11:30, 2. 4. 2013
Film Aleš Borovan

Filmová produkce Milk and Honey Pictures, která se doposud soustřeďovala hlavně na organizaci natáčení pro zahraniční štáby, se vrhne na vlastní projekt. V létě odstartuje natáčení komedie V klidu a naplno, která bude nabita hereckými esy jako Josef Abrhám, Libuše Šafránková, Jiří Bartoška, Jan Kačer, Vladimír Pucholt nebo Luděk Sobota.

Film bude režírovat Josef Abrhám mladší, který se rovněž podílel na scénáři. Doposud není stanoveno datum distribuční premiéry.

Milk and Honey Pictures, kterou vlastní napůl producenti Tomáš Krejčí a Radomír Dočekal, má velkou šanci, že na projekt získá část finančních prostředků z fondu kinematografie. Film prošel takzvaným kulturním testem, což mu umožňuje zažádat o vrácení části prostředků, utracených za natáčení v České republice.

Kromě V klidu a naplno vyvíjí Milk and Honey Pictures několik dalších projektů, například 26-dílný televizní seriál Leo Popper. V minulosti se podílela na výrobě filmu Blade II Guillerma del Tora nebo televizního seriálu Děti duny (ABC).