reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

BrainZone rozjíždějí nový open air Přehrady Fest, lákají na Chinaski

11:42, 30. 5. 2018
Hudba Koncerty Aleš Borovan

Úspěšný byznysový koncept Kryštof Kempů, které organizuje Richard Krajčo a spol. a které navštívily desetitisíce diváků, láká i další hráče na hudebním trhu k napodobení.

Promotérská a vydavatelská agentura BrainZone nyní zkouší podobně koncipovanou akci Přehrady Fest, která kombinuje rodinnou atmosféru a nabídku zážitků přímo se zúčastněnými kapelami. Pro letošní léto jsou naplánovány dva Přehrady Festy - na Slapech a Vranovské přehradě. Patronát nad novými festivaly má kapela Chinaski (foto), dalšími účinkujícími jsou Tomáš Klus, Marek Ztracený, Mirai, UDG, Voxel, Sebastian, Jaroslav Uhlíř nebo Ivan Mládek.

Pořadatelem obou akcí je BrainZone Services, ve které drží Martin Pokorný 20 procent a zbytek BrainZone (David Tkáč, Ladislav Vajdička a Alexander Červenka). "Přehrady jsou rodinný festival v příjemném zázemí kempů, přímo na plážích, vodě na dosah. Kromě hudebních vystoupení populárních kapel nabízejí divadla, dílničky, bubnování, workshopy, setkání s kapelami, ale hlavně koupání, vodní sporty," uvedl Pokorný.