reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Nejúspěšnějším filmem letošního roku v kinech se stane Bohemian Rhapsody

07:53, 4. 12. 2018
Film Aleš Borovan

Jeden měsíc před ukončením letošního roku českého kinotrhu je o byznysovém vítězi rozhodnuto - stal se jím fantastický životopisný film o zpěvákovi Queen Freddiem Mercurym Bohemian Rhapsody (foto; distributor Cinemart).

Bohemian Rhapsody v letošním roce jako jediný distribuční titul překročil kulatou metu 100 milionů hrubých tržeb. Aktuální číslo po pěti týdnech promítání dosáhlo cca 111 milionů korun. Lístek si koupilo přes 691 tisíc diváků. Snímek režiséra Bryana Singera a s úžasným Ramim Melekem v hlavní roli se stále drží v čele TOP 20 podle víkendových tržeb. Jinými slovy konečně číslo hrubých tržeb by mohlo stoupnout ještě o nižší desítky milionů. Zde v grafu přinášíme vývoj kumulativních tržeb Bohemian Rhapsody v českých kinech:

Hranici 100 milionů korun se v letošním roce přiblížila ještě povedená marvelovka Avengers: Infinity War (distributor Falcon). Poslední Avengers vstoupili do kin 26. dubna a podle informací Borovan.cz se aktuální číslo hrubých tržeb filmu pohybuje na hranici 99,24 milionu korun.