reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Prima Group spustí v Česku devátý TV kanál CNN Prima News

11:14, 2. 4. 2019
Televize Aleš Borovan

Televize Prima (majitel Ivan Zach) rozšíří portfolio TV kanálů o novou zpravodajskou stanici. Ten spustí během následujících dvanácti měsíců ve spolupráci se CNN International Commercial

CNN Prima News bude devátým kanálem Prima Group. Vysílat bude kontinuální zpravodajství i další pořady po celý den, sedm dní v týdnu. Nový kanál bude vysílat jak domácí zpravodajství, pokrývané a zajišťované skupinou Prima, tak mezinárodní zpravodajství a pořady dodávané společností CNN.

Na domácích reportážích se budou podílet také jednotlivé regionální zpravodajské týmy Primy. "Vedle zpravodajství nabídneme i pestrou nabídku tematických pořadů. Vznikne rovněž nová online platforma s kvalitním obsahem," uvedl ředitel Primy Marek Singer. CNN Prima News bude zajišťovat zpravodajský obsah i pro ostatní kanály a online platformu skupiny Prima. Nový zpravodajský kanál bude sídlit v nové zpravodajské centrále v Praze Strašnicích (vzniká zde velké sídlo Primy), která bude vybavena moderním technickým zázemím.

CNN Prima News bude dostupná v terestrickém vysílání i v nabídce kabelových a satelitních operátorů. Vysílat bude v českém jazyce. Novinka se tak zařadí mezi další frančízy jako CNN Indonésie, CNN Filipíny, CNN News-18, CNN Turecko, CNNMoney Švýcarsko a CNN Řecko. Členem redakční rady CNN Prima News bude renomovaný novinář z centrály CNN.