reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Režisér a producent Magnusek dotočil TV seriál Čechovi, chystá druhou řadu

aktualizováno
14:57, 3. 4. 2019

Svérázný režisér, scenárista a producent Tomáš Magnusek (na fotce vlevo) před několika dny dokončil výrobu televizního seriálu/soap opery Čechovi. Dílo nyní vstupuje do postprodukce.

Magnusek výrobu 13ti dílné série o vícegenerační podnikatelské rodině financuje ze své kapsy ve firmě LQ Film (drží zde 100 procent). O prodeji Čechových podle vlastních slov jedná se několika televizemi, mezi jinými údajně s Primou nebo s Novou. Na dotaz Borovan.cz TV Prima uvedla, že o ničem neví. "Tomáš Magnusek nám televizní seriál Čechovi prezentoval. O jeho nákupu ale TV Nova neuvažuje," uvedla mluvčí stanice Jana Ondrejechová. Ve fázi připrav má být již druhá řada seriálu, která by měla mít rovněž 13 epizod.

Čechovi se inspirují slavným americkým seriálem Dallas. Hlavní role hrají Libuše Švormová, Kateřina Macháčková, Miloslav Mejzlík, Petr Batěk, samotný Magnusek nebo Robert Cejnar. V ději se rovněž objeví Regina Rázlová, Jaroslava Obermaierová, Igor Bareš, Ladislav Županič, Vlastimil Harapes, Jan Rosák nebo Felix Slováček. Režie Eva Toulová (Jak se moří revizoři). Natáčelo se na cca deseti lokacích převážně v Královéhradeckém kraji.