reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Vodafone domácnostem nabízí tarif s neomezenými daty, vyjde na tisíce korun za měsíc

aktualizováno
09:48, 19. 6. 2019

První vážnější pokus o neomezená data na českém mobilním trhu, není však pro každého. Mobilní operátor Vodafone přišel s první nabídkou, která platí pouze pro domácnosti a podmínkou je předplacený internet na doma.

Nový tarif Vodafone Neomezený (na fotce při prezentaci ředitel Petr Dvořák) s neomezenými daty bude stát 599 korun za SIM kartu na měsíc pro domácnost se čtyřmi lidmi, to znamená kráte čtyři. Internet na doma pak přijde na 399 korun za měsíc. Celkem tak cena novinky vyjde čtyřčlennou domácnost na 2795 korun za měsíc. U domácnosti se dvěma lidmi neomezený tarif vychází na 2396 korun za měsíc a u tří lidí 2595 korun měsíčně. Tarif, který se začne prodávat od 20. června, zahrnuje neomezené volání, SMS a neomezená data.

Mění se rovněž další tarify Vodafone. U tarifů Red se zdvojnásobují objemy poskytnutých dat, například Red 5GB dostane dalších 5 GB. Podmínkou je opět pevný internet na doma za 400 korun na měsíc.

Mobilní operátor investoval jen za posledních pět let v Česku 15 miliard korun do výstavby sítí a dnes nabízí přístup k rychlému mobilnímu internetu LTE pro více než 99,4 procenta populace.