reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Operátor O2 nabídne neomezené datové tarify, začínají na 1100 korunách za měsíc

Poslední ze tří velkých mobilních operátorů, společnost O2 Czech Republic, za několik dní spustí nabídku nových neomezených tarifů pod brandem Neo. Nejlevnější z nich začne na 1100 korunách za měsíc.

O2 od pondělí 16. září nabídne celkem čtyři různě odstupňované tarify Neo, které zahrnují neomezená data, volání a SMS. Nejlevnější a nejpomalejší, Neo Bronzový, nabídne rychlost 5MB/s. Nejrychlejší Neo Platinový a Neo Zlatý rychlost až 300 MB/s (Zlatý za 1600 korun měsíčně, Platinový za 2500 korun měsíčně). Nabídka je vždy koncipována bez závazku.

Pro srovnání, nejlevnější neomezený tarif (hlas, sms a data) konkurenčního T-Mobile vyjde na 1275 korun za měsíc. Má to drobný háček: od 50 GB spotřeby se rychlost připojení sníží na 10 MB/s. Tarif T-Mobile se zcela neomezeným hlasem a daty přijde na 1575 korun za měsíc.

O2 rovněž "přifukuje" i stávající tarify Free+, u kterých nyní nabízí až pětinásobek dat (u tarifu Free+ Zlatý). Všechny nové tarify, včetně těch neomezených, vyjdou jednotlivce i rodiny ještě o něco levněji v kombinaci s internetem na doma a O2 TV v balíčcích O2 Spolu. K těm navíc operátor přidává zákazníkům sportovní přenosy a až do léta 2020 také prémiový kanál HBO zdarma.