reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Nova obnoví výrobu seriálů se zpožděním oproti Primě

16:57, 14. 5. 2020
Televize Aleš Borovan

Zatímco na Primě již několik dní běží obnovená výroba seriálů Slunečná a Modrý kód, TV Nova se teprve připravuje spustit natáčení.

Podle informací Borovan.cz největší komerční televize odstartuje výrobu svých dlouhodobých seriálů - Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 (foto) a Specialisté - v první polovině června. Insiderské zdroje přitom mluví o zahájení prací někdy okolo 8. června. Restart výroby připravuje tým kolem výrobní ředitelky TV Nova Moniky Hasmanové.

Nova přitom potřebuje premiérový obsah jako sůl. Výroba byla kvůli pandemii čínského koronaviru přerušena v polovině března, stanice přitom původně počítala, že pauza bude trvat do 27. března. Vysílání prémiových dílů Ordinace zůstalo nejdříve neměnné, v úterý a čtvrtek v prime time, počet nasazených epizod Ulice se snížil z pěti na čtyři týdně. Od půlky dubna stanice místo Ordinace nasadila seriál Kriminálka Anděl.

Seriál Ulice letos oslaví patnácté výročí vysílání. Patnáctiny slaví také seriál Ordinace v růžové zahradě 2. Ten v počátečních měsících 2020 začala porážet konkurenční série TV Prima Slunečná.