reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Prima bude na podzim lákat na Sestřičky Modrý kód, Zlatou masku nebo Slunečnou

20:44, 26. 7. 2020
Miliardáři Aleš Borovan

Pro podzimní vysílání si televize Prima připravila méně "velkých" novinek než obvykle. Největší změnou bude transformace seriálu Modrý kód na spin-off Sestřičky Modrý kód (foto), o které Borovan.cz informoval již dříve jako první na trhu.

Mezi hlavní taháky kromě Sestřiček bude patřit veleúspěšný seriál Slunečná, zábavná show Zlatá maska, původně určená pro jaro 2020, nebo vařící show Šéfem za pár minut se Zdeňkem Pohlreichem a Ivetou Fabešovou. Hobby pořady se rozrostou o Fachmany a Prima mazlíčka. Prima Cool nabídne Adventure Games a Cestu kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem. Stanice Prima Zoom uvede třetí sérii Utajených příběhů českých dějin a seriál Tatra kolem světa 2. CNN Prima News během podzimního vysílání posílí o dva zpravodajské bloky (12:00 a 16:00)

První díl Sestřiček televize Prima nabídne v předpremiéře v sobotu 29. srpna, další díly dostanou tradiční čas v pondělí a ve středu ve 20.15. Premiérové díly seriálu Slunečná se objeví na obrazovkách od 25. srpna s novými tvářemi (Denisa Nesvačilová, Vladimír Polívka, Kristýna Kociánová, Eva Josefíková). Pořad Šéfem za pár minut odstartuje v říjnu.

Zde celé programové schéma hlavní Primy: