reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Miliardář Voráček spolu s A 11 zakládají stojanovou síť Space 11

17:09, 2. 10. 2020

Nakladatelství A 11 (Náš region, Vaše 1 atd.) Aleš Zavorala a distribuční společnost Space4U (David Mikula, Michal Voráček) spojují síly v distribučním projektu Space 11,

který provozuje velkou stojanovou síť na tiskoviny (periodika a letáky) v České republice. Space 11 se stala výhradním distributorem pro lokální tituly A 11, od kterého převzala jejich vlastní stojanovou síť. Tu doplňují stojany Space4u (dříve Grand Prince). Síť nyní podle zástupců společnosti disponuje více než 2000 distribučními místy napříč Českem, především v Praze, Brně, Plzni, Středočeském, Ústeckém, Karlovarském a Jihočeském kraji a na Vysočině.

"Velmi intenzivně pracujeme na tom, aby se naše síť dále rozrůstala. Během září jsme zprovoznili 60 stojanů na Berounsku, čeká nás spuštění téměř 200 stojanů v Plzeňském kraji a 80 stojanů na Nymbursku a Benešovsku. V říjnu pak na trh uvedeme novou řadu stojanů na lampy veřejného osvětlení, které pilotně spustíme v počtu 50 kusů v centru Brna,“ doplnila jednatelka Space 11 Tereza Pidrmanová (foto).