reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Nova na podzim odvysílá novou sérii Pan profesor a nákladnou show Love Island

13:28, 13. 4. 2021

TV Nova pod novým vedením Didiera Stoessela (současně jeden z CEO v mateřské skupině CME) začala připravovat pozimní programové schéma, které by na rozdíl od předchozích období mělo nabídnout o něco více novinek.

Na podzim 2021 se ve vysílání největší komerční televize objeví minimálně pět novinkových a výrazných titulů. V první řadě se jedná o nový komediální seriál Pan profesor, ve kterém Vojtěch Dyk v roli neortodoxního profesora bude pomáhat teenagerům s jejich problémy. V oblasti nákladných show bude připravena licenční reality Love Island (foto), ve kterém skupina atraktivních mladých lidí z Česka a Slovenska prožije tři měsíce ve vile na Kanárských ostrovech. Pořad se doposud vysílal na 20 trzích, kromě jiného v Austrálii, Německu, Polsku, Švédsku, Rumunsku nebo ve Španělsku. České castingy startují v těchto dnech.

Dalšími novinkami bude rovněž licenční kvízová soutěž Na lovu (v originále The Chase), nová kulinárně-cestovatelská docu reality s hvězdnými kuchaři z MasterChefs a speciální projekt/talk show s Leošem Marešem, určená pro pozdní hodiny.

Své poslední slovo podle všeho neřekl ani dlouholetý seriál Ordinace v růžové zahradě II, jehož konec Nova ohlásila na červen 2021. Podle informací Borovan.cz kulisy výdělečné série v hostivařských ateliérech stále stojí. "Nechte se překvapit. Legendy nikdy neumírají," uvedl mnohoznačně Stoessel.