reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Lukačovičova televize Seznam.cz TV na podzim odvysílá první „televizní“ Lajnu nebo zahrádkářskou show Mistři zahrad

Terestrická televize Seznam.cz TV, kterou vlastní miliardář Ivo Lukačovič, letos na podzim vůbec poprvé nasadí první seriál, který byl vyrobený primárně pro televizní vysílání. Stala se jím třetí řada "hokejového" seriálu seriálu Lajna (foto) v hlavní roli s Jiřím Langmajerem a Hanou Vagnerovou.

Dalšími pilíři podzimního programu Seznam.cz Tv se stanou kuchařská show Ve dvou se to lépe vaříPavlem Berkym, účastníkem MasterChefa, a zahrádkářská show Mistři zahrad s moderátorkou Danou Makrlíkovou. "Vedle toho se diváci mohou těšit i na stálice našeho vysílání Šťastné pondělí, Záhady Josefa Klímy a Moje místa," říká k podzimnímu programovému schématu šéf televize Ivan Mikula.

Podle mateřského Seznam.cz se i zvýšila poptávka klientů, kteří objednávají reklamní kampaně v Seznam.cz TV. "Meziročně jsme získali šestkrát více inzerentů a produkujeme téměř osmkrát více reklamních spotů. Klienti kromě cenově výhodné spotové reklamy stále častěji projevují zájem o propojení s prémiovým obsahem formou product placementu v pořadech vlastní tvorby, jako je například seriál Lajna. Vzrostl i výkon průměrné kampaně, a to o čtvrtinu," tvrdí Kamil Veselý, manažer agenturního prodeje Seznam.cz. Televize v červnu dosáhla share 0,72 procenta (Zdroj ATO-Nielsen Admosphere, CS 15+).

Zde přinášíme podzimní programové schéma Seznam.cz Tv v prime time: