reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Režisér Havlík točí pokračování hyperúspěšné komedie Po čem muži touží

17:50, 9. 9. 2021
Televize Film Aleš Borovan

Režisér a scenárista Rudolf Havlík (na fotce vpravo) nepřekvapivě vsadil na jistotu a se svým týmem začal točit komedii Po čem muži touží 2. Film je volným pokračováním úspěšné komedie Po čem muži touží, která v roce 2018 na prodeji kinovstupenek utržila vysoké desítky milionů korun.

Po čem muži touží vstoupil do kin 20. září 2018 (distribuce Cinemart). Za celý tento rok snímek prodal kinolístky za více než 85 milionů korun. Do kinosálů přišlo téměř 590 tisíc diváků. Tato numera Havlíkovu komedii katapultovala na pozici nejnavštěvovanějšího českého filmu v roce 2018.

Na scénáři Po čem muži touží 2 spolupracoval Havlík s Filipem Oberfalcerem. Podle tvůrců má jít opět o "humorný pohled na střet mužského a ženského světa a hledání jejich vzájemného porozumění, které může jednoho i druhého dovádět k šílenství". Natáčení je naplánováno do 5. října letošního roku.

V hlavních rolích se objeví oba hlavní představitelé z prvního filmu Jiří Langmajer a Anna Polívková. Nové role vytvoří Marek Taclík, který hraje souseda a kamaráda Radima, dále Leoš Noha, Radek Holub, Oskar Hes, Karel Zima či Tereza Kostková. Roli vědmy Zoltany si zopakuje Pavla Tomicová.

Bláznivá komedie Po čem muži touží 2 vzniká v produkci společnosti Fénix Film (Dana Voláková a Michaela Flenerová). Koproducenty jsou Cinemart - Marek Jeníček, Flamesite - Kamil Kožíšek, Solid Enterprise - Marek Veselický. Hlavním partnerem je televize Nova. Premiéra je naplánována na 17. března 2022 (opět Cinemart).