reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Prima začala točit nový rodinný seriál ZOO

19:12, 10. 9. 2021

Jak jsme informovali již na jaře, televize Prima spustila nový projekt výroby rodinného seriálu s pracovním názvem ZOO. První klapka (foto) padla v těchto dnech.

Seriál bude sledovat osud hlavní hrdinky Sidonie Anny Novotné, která se rozhodla zahodit dědictví rodinné firmy a jít si za svým snem, totiž pracovat jako ošetřovatelka v zoologické zahradě. V hlavní roli se představí herečka Michaela Pecháčková, které bude po boku stát Eva Burešová jako její kamarádka Viktorie Viki Janečková. V dalších rolích se objeví Veronika Freimanová, Marek Taclík, Sabina Laurinová, Jana Švandová, David Gránský, Pavla Tomicová, Bob Klepl, Vanda Hybnerová, Tereza Brodská atd.

Režisérské taktovky se chopil Libor Kodad (Dvojka za zabití, Slunečná, Modrý kód, Krejzovi, Ohnivý kuře). "Začínáme natáčet nový rodinný seriál, část děje se bude odehrávat v prostředí Safari Parku Dvůr Králové. Diváci televize Prima se můžou těšit na tradičně hvězdné obsazení a atraktivní prostředí, které dlouho na televizních obrazovkách nebylo," tvrdí ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová. Podle interních zdrojů Borovan.cz TV Prima počítá s nasazením ZOO již od počátku roku 2022 (aktuální varianta).