reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Scenáristky Kateřina a Jitka Bártů pro Primu napsaly další TV seriál

11:33, 29. 9. 2021
Televize Aleš Borovan

Televize Prima začala natáčet nový miniseriál Půlnoční zpověď, který bude mít osm dílů. Autorkami scénáře jsou Kateřina a Jitka Bártů (Temný kraj, V.I.P. vraždy, Velmi křehké vztahy atd.).

Černá komedie Půlnoční zpověď přináší psychologický příběh "dvojice odcizených sourozenců Stely a Alberta v podání Markéty Plánkové a Marka Lambory, kteří ve svých profesích - ona je vztahová terapeutka, on kněz - fungují pro své okolí, navzdory svým osobním traumatům z minulosti, jako dva trpěliví zpovědníci a chápaví poradci. Oba po letech nekomunikace a vzájemného nepochopení nečekaně propojí společné tajemství a záhadný zločin."

"Půlnoční zpověď vzešla z námětu, který jsme měly v šuplíku rozdělaný už několik let, ale nikdy na něj nepřišla ta správná chvíle. Až teď. Stačilo pár úprav a vznikl úplně nový, originální koncept a formát, který nás moc baví," uvedly sestry Bártů. Jitka Bártů rovněž minisérii režíruje, Kateřina je producentka.

Vedle Plánkové a Lambory se v sérii objeví Marek Taclík, Lukáš Příkazký, Chantal Poullain, Jiří Dvořák, Denisa Barešová, Dana Morávková, Filip Tomsa, Simona Babčáková nebo Saša Rašilov.