reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Nova spouští novou ženskou stanici Lady

08:34, 9. 10. 2021

Podobně jako Prima Group (vlastník Ivan Zach) se nyní rozrůstá i konkurenční Nova Group (NG; majitel PPF). V pondělí 18. října spouští novou tematickou stanici pro ženy.

Novinka se bude jmenovat Nova Lady a podle zástupců NG přinese především premiéry zahraničních pořadů, ale i reprízy oblíbených titulů. "V nabídce má Nova Lady kromě zahraničních seriálů a reality show také víkendovou nálož filmů různých žánrů, od romantických komedií až po napínavé thrillery zaměřených na ženy." Mezi hlavní programové highlighty Nova Lady má patřit premiérové uvedení amerického televizního seriálu z lékařského prostředí Dobrý doktor.

Dále se na obrazovce objeví série Panství Downtown, reality show Vítejte doma, turecký seriál Moje sladká lež, slovenská série Milenky či novácké klasiky jako Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, jejichž reprízy se na Nova Lady přesunou ze stanice Nova Gold.

Nova Group tak pokračuje ve změnách svých stanic z posledních měsíců. Tematická stanice Nova 2, jejíž programovou nabídku tvoří hlavně "kultovní" komediální seriály, změnila před několika týdny název na Nova Fun a dostala novou grafiku. Rovněž u kanálu Nova Action došlo k úpravě loga i programové nabídky. Obsah kanálu se podle TV Nova ještě více zaměří na mužské diváky.