reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Penny spouští internetový obchod, rozvoz zajišťuje DoDo

Síť supermarketů Penny (majitel Rewe) na českém trhu konečně spustila e-shop Pennydomu.cz. Zatím funguje pouze zkušební provoz v Plzni a okolí, v případě úspěchu bude e-shop expandovat do dalších lokalit České republiky.

Rozvoz objednaného zboží k zákazníkovi zajišťuje logistická služba DoDo (skupina V-Sharp Michala Menšíka). Deal s Penny spadá pod divizi DoDo Fresh. Pro Penny kromě rozvozu zboží obstará i kompletní sestavení objednávek, které zajistí díky rozšíření vlastní kurýrské aplikace. DoDo již vozí pro konkurenční Tesco, Košík.cz a Tomato.

"Poslední rok a půl změnil nákupní chování lidí a my jim chceme nabídnout alternativu k nákupu v  našich kamenných obchodech. Ty vždy byly, jsou a budou pro nás základem, ovšem reagujeme na potřeby a požadavky zákazníků, a proto jsme připravili projekt Pennydomu.cz," uvedl říká Jens Krieger, CEO Penny. Maloobchodní řetězec nebude mít pro přípravu nákupů speciální sklad, naopak v budoucnu plánuje využití své sítě takřka 400 prodejen.

Zákazníci si na e-shopu Pennydomu.cz mohou nákup objednat až 3 dny předem, nejrychleji jim bude zboží doručeno 2 hodiny od objednání. Sortiment nového internetového obchodu zahrnuje ovoce, zeleninu, pečivo, mléčné, chlazené, mražené i trvanlivé produkty, nápoje, maso, ryby, uzeniny i lahůdky, cukrovinky, produkty pro děti, rovněž drogerii, kosmetiku i potraviny pro zvířata. Samostatná sekce Akce pak nabízí bezmála 500 produktů, které jsou nabízeny se slevou.