reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Nova začala točit nový seriál DOC na motivy skutečných událostí

14:05, 1. 11. 2021

TV Nova (majitel skupina PPF) rozšiřuje investice do televizních seriálů. Novým titulem, který se nyní začal točit, je doktorská série DOC (foto).

DOC vypráví příběh zkušeného primáře Nemocnice Centrum, kterému "vinou těžkého poranění mozku vypadne z mysli posledních několik let života". "Musí se vyrovnat nejen s rozpadem rodiny, kterou si pamatuje jako šťastnou a fungující, ale zejména se změnou vlastní osobnosti. Druhou rovinu seriálu tvoří lékařské prostředí a pracovní i osobní vztahy na elitním oddělení Nemocnice Centrum, kde se MUDr. Frank snaží vrátit k práci lékaře."

V hlavní roli MUDr. Franka se objeví slovenský herec Tomáš Maštalír (mimo jiné slovenský Pan profesor). Dále diváci uvidí Jitku Ježkovou, Andreu Růžičkovou (Kerestešovou), Jiřího Dvořáka, Ivana Luptáka, Evu Leiweberovou, Jenovéfu Bokovou, Martina Myšičku, Stanislavu Jachnickou, Elizavetu Maximovou, Valéra Mbilu, Jana Nedbala nebo Pavla Baťka. V režii se kromě Petra Bebjaka (držitel Českého lva) vystřídají i Róbert Šveda, Martin Kazimír a Zuzana Marianková.