reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Autoři komerčního trháku Ženy v běhu posílají do kin další film

10:03, 8. 12. 2021
Film Aleš Borovan

Komerčně nejúspěšnější režisér české kinematografie současnosti Martin Horský, jehož poslední trhák a zároveň debut Ženy v běhu (2019) do kin přilákal téměř 1,6 milionu diváků, má hotovo a se svým osvědčeným týmem brzy v kinech nasadí nový celovečerní film.

Režisér a scenárista Horský se dal opět dohromady s producentem Tomášem Hoffmanem (Tátova volha, Něžné vlny, Muži v naději, Ženy v pokušení) a společně stojí za vznikem nové komedie Srdce na dlani (foto), filmu ""pro všechny, kteří věří na lásku". Snímek směřuje do kin na konci ledna 2022, premiéra je naplánována na 20. ledna. Vše samozřejmě bude záležet na vývoji covidové situace. Dá se očekávat opět nadprůměrná divácká návštěva a útraty za kinolístky.

"V komedii Srdce na dlani se proplétá několik příběhů o lásce, která temperamentně zasáhne do života starších, mladších i nejmladších hrdinů. A zamilují se dokonce i baseti Váleček a Šalina.  Věřím, že naše nová komedie udělá divákům v kinech radost a potěší je stejně jako Ženy v běhu," uvedl Horský.

V hlavních rolích filmové novinky se představí Boleslav Polívka, Eliška Balzerová, Matouš Ruml, Vladimír Polívka, Marek Taclík nebo Jana Pidrmanová. Kamera Jan Drnek (rovněž Ženy v běhu). Distribuci má na starosti Cinemart. Koproducentem filmu je innogy, hlavním partnerem komedie FTV Prima. Film vzniká za podpory Nadačního fondu Praha ve filmu Prague Film Fund.