reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova začne na jaře vysílat premiérové seriály Šéfka a Chlap

11:20, 28. 1. 2022

Televize Nova nakombinovala nové jarní schéma 2022 z osvědčených seriálových titulů a z řady programových novinek. Největší komerční stanice bude diváky lákat na tři nové seriály plus na jednu novou show (některé z nich ohlásila již dříve).

Seriálovými novinkami jsou nový krimi seriál Šéfka (foto), v hlavní roli s Kateřinou Winterovou, již dříve ohlášený Odznak Vysočina a seriál Chlap, příběh lékaře s amnézií na základě skutečných událostí. Ty doplní reality show Survivor Česko & Slovensko.

"Během jarní sezony jsme si pro naše diváky připravili lokální produkci, a to každý den, sedm dní v týdnu. Uvádíme nejen pokračování úspěšných programů, ale i několik novinek. Soustředíme se zejména na hranou tvorbu a už na podzim jsme představili nové formáty, jako například Pan profesor a Souboj na talíři, které byly divácky úspěšné. Chceme tímto směrem pokračovat a věříme, že novinky jako Chlap a Šéfka se budou těšit stejné oblibě," uvedla programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská.

Divák ve vysílání najde i osvědčenou nabídku - seriály Ulice, Dáma a Král, Specialisté, imitační show Tvoje tvář má známý hlas, další řadu Výměny manželek, Malých lásek a vědomostní soutěže Na lovu, ve které má moderátor Ondřej Sokol připravené pro soutěžící "zapeklité otázky". TV Nova rovněž začala natáčet nový kriminální seriál Mimořádné intelektové nadání s Tatianou Dykovou v hlavní roli.

Celé jarní programové schéma 2022: