reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Dramedy pro TV Nova točí nový seriál O mě se neboj

21:08, 20. 2. 2022
Televize Aleš Borovan

Produkční společnost Dramedy Productions (Filip Bobiňski, Petr Šizling) pro televizi Nova vyvinula a natáčí nový romantický komediální seriál O mě se neboj (foto). První klapka padla na přelomu ledna a února.

Režii má na starosti dvorní režisér Dramedy Biser A. Arichtev (Guru, Vyprávěj), showrunne je Jan Coufal. Kreativními producenty TV Nova jsou Michael Bütow a Lukáš Borovička. V hlavních rolích se představí Veronika Arichteva, Václav Matějovský, Lukáš Příkazký a Veronika Lapková. Kromě ústřední herecké čtveřice se v seriálu objeví také Patricie Pagáčová, Sára Rychlíková, Martin Sobotka a dětská hvězda sedmdesátých a osmdesátých let a nyní divadelní producent Michal Kocourek. Ten se před kameru vrací po téměř čtvrtstoletí. Seriál se natáčí v Praze a Liberci.

"O mě se neboj je romantická komedie založená na střetu dvou rozdílných světů a povah mladé mámy v nesnázích a sebevědomého úspěšného právníka, který díky své lehkomyslnosti projede jedno z jejích rozvodových stání," uvedl Biser A. Arichtev. "Divákům televize Nova nabídneme tentokrát odlehčenější formát, než má naše poslední minisérie Guru, a věříme, že je neméně tak zaujme. Láska a vztahy jsou nevyčerpatelné téma. Seriál pohladí a zahřeje velmi příjemnou, trochu romantickou atmosférou, ale pobaví i humorem," láká Bobiňski.