reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Prima rozjela oddělení pro vývoj pořadů a management talentů

13:57, 19. 6. 2013
Televize Aleš Borovan

Televize Prima v těchto týdnech výrazně posiluje a investuje do programového úseku, vedeného programovým ředitelem Petrem Vladykou (foto).

Na počátku června v druhé komerční televizi konečně vzniklo nové oddělení vývoje pořadů a managementu talentů. Nový tým by měl spolupracovat na zaplňování jednotlivých programových oken, která vznikají v programovém schématu tří primáckých kanálů.

Oddělení by zakrátko mělo mít deset lidí. Jeden nebo dva pracovníci by se přitom měli specializovat na vývoj nových seriálů a pomáhat tím šéfproducentce vlastní tvorby Primy Šárce Baborovské. Ta se soustřeďuje především na nosný seriál Primy Cesty domů. Jméno šéfa nového oddělení zatím není známo, Primo ho chce oznámit v průběhu podzimu.

Druhá komerční televize v této oblasti, co se týká minimálně formální organizační struktury, poněkud zaostávala za konkurencí. V České televizi má na starosti vývoj nových pořadů manažer Jan Maxa. Na Nově je to tým Lucie Kršákové v produkční firmě Media Pro Pictures. MPP by měla v dohledné době zfúzovat s mateřskou CET 21.