reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova točí druhou řadu seriálu Pan profesor

11:03, 31. 3. 2022
Televize Aleš Borovan

Televize Nova (majitel PPF) natočí druhou řadu seriálu Pan profesor (foto) o nekonvenčním učiteli chemie, tělocviku a fyziky s Vojtěchem Dykem v hlavní roli.

Dyka v seriálu doplní Beáta Kaňoková, Nela Boudová, Martin Pechlát, Ondřej Bauer, Berenika Kohoutová a Matouš Ruml spolu s jejich studenty. Natáčení Pana Profesora 2 bude probíhat až do začátku července, výkonnou produkcí je Paprika Studios (majitel švédský Paprika Holding). První řadu Pana profesora stanice vysílala loni na podzim, dosáhla podílu na sledovanosti 28,58 procenta v cílovce 15 až 54 let.

"Ve druhé sérii Pana Profesora se budeme věnovat i tématům jako jsou domácí násilí, extrémní tlak na výkon a studijní výsledky, střet mladých ideálů s realitou nebo ne úplně dobrou sociální situaci vybraných studentů," uvedla hlavní scenáristka druhé série Anna Bobreková. "Divácký úspěch, kterého se dočkala první řada Pana Profesora, potvrdil, že klíč k atraktivnímu vztahovému seriálu z prostředí střední školy leží zejména v uvěřitelnosti. A to jak samotného prostředí, tak jednotlivých zápletek i hereckého obsazení. Zatímco v první sérii jsme sledovali, jak milostný vztah dvou učitelů na jednom gymnáziu vzniká, ta druhá nám mimo jiné ukáže, jak náročné je si ho udržet," doplnil kreativní producent TV Nova Michael Bütow.