reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova dotočila nový komediální krimi seriál s Tatianou Dykovou v hlavní roli

13:59, 6. 4. 2022

Televize Nova (majitel skupina PPF) dotočila nový osmidílný seriál Mimořádné intelektové nadání (foto; MIN) v režii Marka Najbrta (Čertí brko, Polski film, Kancelář Blaník, Svět pod hlavou atd.) a Tomáše Pavlíčka (Chata na prodej, Jak si nepodělat život).

V hlavních rolích MIN se objeví Tatiana Dyková a Roman Zach, dále pak Anita Krausová, Jiří Svoboda nebo Matěj Hádek. Sérii, určenou pro hlavní kanál Nova, produkovali držitelé tří Českých lvů Pavel Berčík a Ondřej Zima z Evolution Films. Termín nasazení se v tuto chvíli ladí.

"Je to báječně namíchaná komedie a kriminálka, ve které se musí aktéři vypořádat s neustále prudící dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, která je geniálním, ale zároveň nezkrotitelným živlem posouvajícím jednotlivá vyšetřování neskutečně rychle kupředu. To je pro většinu postav hodně náročné, ale vzniká díky tomu zásadní množství komických situací," láká diváky Dyková.

"Mimořádné intelektové nadání je seriál, který má díky svému humornému pojetí velkou šanci zásadním způsobem rozvířit vody tuzemských kriminálek. Největší zásluhu na tom má nejenom režisérský tandem Marek Najbrt a Tomáš Pavlíček, který prokázal, že jejich propojení byl velmi chytrý tah, ale také kongeniální herecký výkon ústřední dvojice," uvedl kreativní producent televize Nova Michael Bütow.